Wat wij doen


- Onze diensten -

 
Van den Berg Staalbouw B.V. biedt een breed scala aan diensten ten behoeve van staalbouw. Het betreft het hele traject om een staalconstructie te realiseren.
Het ontwerpen, produceren en monteren van bijvoorbeeld een liftschacht, een trap of een schouwburg, dat is wat Van den Berg voor u kan betekenen. Maar objecten voorzien van besturingstechniek en klussen ten behoeve van machinebouw is ook mogelijk. Van den Berg Staalbouw B.V. werkt volgens uw wensen en zorgt voor passende oplossingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen of om een persoonlijke prijsberekening te laten maken.
 

constructie-
tekeningen


Een innovatieve constructie begint met een tekening. Onze tekenaars hebben jarenlange ervaring in het maken van constructietekeningen. De staalconstructie wordt volgens precisie uitgetekend in 3D en er wordt rekening gehouden met de veiligheidseisen.

De constructietekening kan worden ontworpen vanuit uw wensen of vanuit een bouwkundige tekening. Onze tekenaars werken de ideeën uit en er worden sterkteberekeningen toegepast. Hiervoor gebruiken wij 3D software, zodat ieder detail in de tekening kan worden opgenomen.

Voor een constructietekening kunt u terecht bij Van den Berg Staalbouw B.V. Tevens kunnen wij uw staalconstructie produceren op basis van een bestaande tekening.

 
Aan de hand van de constructietekening wordt het staal geproduceerd. In onze fabriek worden dagelijks standaard halffabricaten verwerkt tot complete staalconstructies.
Naast het produceren van de staalconstructie, is ook het conserveren een belangrijk proces. Door een nauwe samenwerking met conserveringsbedrijven, kunnen wij uw staalconstructie conserveren. Denk hierbij aan het verzinken van het staal, het natlakken of het poedercoaten.

produceren
&
conserveren 

Montage
ter
plaatse


Het ter plaatse monteren van de staalconstructie behoort uiteraard ook tot onze diensten. Met eigen medewerkers en materieel kunnen wij de staalconstructie veilig en snel vervoeren en/ of monteren.
Van den Berg Staalbouw B.V. beschikt over eigen vrachtwagens om het staal te vervoeren en het hijsen wordt gedaan met eigen kranen en hoogwerkers. Van den Berg is hierdoor onafhankelijk, snel en flexibel om uw constructie op te bouwen.

 
Een staalconstructie wordt een waar bedrijfspand nadat de beplating is gezet. Van den Berg Staalbouw B.V. kan uw constructie van dak- en wandbeplating voorzien.
Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit materialen van Europese leveranciers. De beplating kan in veel kleuren geleverd worden. De beplating (en de kleur) is het aangezicht van uw pand, dus dit zal uiteraard geheel naar uw wensen gerealiseerd worden.

Dak- en-
wandbeplating 

Trappen
en
hekwerken


Trappen, hekwerken en balustrades behoren tevens tot onze dienstverlening. Het gaat hierbij om specialistisch maatwerk dat past bij uw pand en omgeving.
Bij Van den Berg Staalbouw B.V. verzorgen wij het gehele proces. Ons team van specialisten maken gedetailleerde tekeningen, produceren en monteren de benodigde materialen. Trap- of hekwerken kunnen gemaakt worden van RVS, aluminium of staal. Staal kunnen wij daarbij poedercoaten, spuiten of verzinken.
Wilt u weten of wij een trap, hek of balustrade voor u kunnen maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een vrijblijvende offerte.

Geen klus is te gek, hoe ingewikkelder de materie, hoe groter de uitdaging


Neem contact met ons op